Casalgrande

casalgrande-logo

 

Casalgrande Padana er en stor italiensk producent, der blev grundlagt i 1961. Virksomheden, der har 600 medarbejdere, var den første producent af glaserede stentøjsfliser. Næstved Flisecenter har samarbejdet med Casalgrande Padana siden 1989.

Casalgrande Padana fokuserer på at sælge løsninger og ikke kun produkter. Ca. 80 procent af produktionen består af uglaserede stentøjsfliser. Virksomheden er blandt de ypperste, når det gælder om at imødekomme de krav, som arkitekter stiller til bæredygtige ideer og designs.

Steeltech-serien består af eksklusive fliser, der giver associationer om rå metal. Steeltech findes i 3 størrelser: 60 x 60, 45 x 90 og 90 x 90 cm med to forskellige overflader: Naturale og Lappato. Lappato har grovere overfladestruktur end Naturale. Farverne er i fire udgaver: Antracite, Corten, Grigio (grå) og Beige. I Steeltech-sortimentet indgår også fliser i skridsikre udgaver, panelfliser og dekorationsfliser med mønster af bolte i kanten.

Anvendelse

Steeltech-flisen har en dekorativ effekt, der gør den egnet til boliger eller projekter, hvor man ønsker at kombinere overfladestruktur med en lækker finish, der giver store visuelle oplevelser. Det er derfor mange arkitekter anvender denne flise i deres projekter.

Se flere spændende flise serier fra Casalgrande Padana i menuen til venstre.

© Flisecenter.dkCasalgrande Padana