Cookie information

Om Cookies
Hvordan vi anvender cookies på flisecenter.dk
På flisecenter.dk benytter vi cookies. Herunder kan du læse mere om hvilke typer cookies, der anvendes på flisecenter.dk, hvorfor vi anvender dem, og hvordan de fravælges.

1. Ejer-oplysninger
Dette website udbydes af:
Næstved Flisecenter ApS.
Marinebuen 3
4700 Næstved
Telefon: 5572 1312

2. Cookies
Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, så den kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om produktengagement, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

3. Forskellige typer af Cookies
Der findes tre forskellige typer cookies på flisecenter.dk.

Session cookies
Sættes af websitet og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Den husker for eksempel, om du er logget ind. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Google analytics
Bruges til indsamling af trafikdata på sitet (ikke person henførbare).

Persistens cookies (3. part cookies)
Sættes af et 3. parts program/ website, som websitet er forbundet med for eksempel i forbindelse med en kampagne. Denne udløber på en given dato.

4. Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

5. Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, som du ikke kan bruge, da de forudsætter, at webstedet kan huske, de valg du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Du kan følge de links, der er nedenfor for at få vejledning til, hvordan du gør i din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
Chrome
Firefox
Safari
Opera
flash cookies (gælder for alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med styresystemet Android
Telefoner med Windows 7

6. Google Analytics (trafikmåling)
Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

7. Annoncenetværk
Websitet anvender forskellige annoncenetværk. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen >> her <<

 

Personoplysninger
1. Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

2. Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3. Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

4. Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

5. Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alders segment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

6. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rb@fliser.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Om Cookies
Hvordan vi anvender cookies på flisecenter.dk
På flisecenter.dk benytter vi cookies. Herunder kan du læse mere om hvilke typer cookies, der anvendes på flisecenter.dk, hvorfor vi anvender dem, og hvordan de fravælges.

1. Ejer-oplysninger
Dette website udbydes af
Næstved Flisecenter ApS.
Marinebuen 3
4700 Næstved
Telefon: 5572 1312

2. Cookies
Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, så den kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om produktengagement, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

3. Forskellige typer af Cookies
Der findes tre forskellige typer cookies på flisecenter.dk.

Session cookies
Sættes af websitet og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Den husker for eksempel, om du er logget ind. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Google analytics
Bruges til indsamling af trafikdata på sitet (ikke person henførbare).

Persistens cookies (3. part cookies)
Sættes af et 3. parts program/ website, som websitet er forbundet med for eksempel i forbindelse med en kampagne. Denne udløber på en given dato.

4. Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

5. Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, som du ikke kan bruge, da de forudsætter, at webstedet kan huske, de valg du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Du kan følge de links, der er nedenfor for at få vejledning til, hvordan du gør i din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
Chrome
Firefox
Safari
Opera
flash cookies (gælder for alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med styresystemet Android
Telefoner med Windows 7

6. Google Analytics (trafikmåling)
Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

7. Annoncenetværk
Websitet anvender forskellige annoncenetværk. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen >> her <<