Marca Corona

Marca Corona

Marca Corona er en af de ældste nuværende fliseproducenter i Italien. Navnet og fabrikken blev grundlagt helt tilbage i 1741 i Sassuolo området, som er kendt for at have en masse keramik fabrikker.
Fabrikken har grundet sin alder utrolig mange års erfaring med produktion af højkvalitets porcelænsstentøjsfliser, som alle afspejler områdets historie og oser af prestige og luksus.

Vi har siden 2008 forhandlet Marca Coronas produkter her i Næstved Flisecenter, og vi har et godt og langt samarbejde med fabrikken.

Hvem er Marca Corona?

Marca Corona har siden midten af 1900-tallet eksporteret deres produkter, og de har siden 1982 været en del af Concorde-gruppen, hvor man distribuerer sine fliser til gulve og vægge og eksklusive mosaikker over hele verden.

En af deres forcer er, at de følger moden og altid ved, hvad der rører sig på markedet, og sådan har det været siden fabrikkens spæde start. Allerede dengang fulgt fabrikken de seneste trends nøje, og Marca Corona har altid investeret i den nyeste teknologi til at producere den bedste kvalitet.

Marca Coronas produktion foregår i dag stadig i Sassoulo, hvor de har et 139.500 m2 stort fabriksareal, der årligt producerer over 5.800.000 m2 fliser i alle størrelser.

Grundet de store investeringer i teknologi og det store fokus på innovativ tænkning kan Marca Corona derfor producere alt fra de helt små mosaikker til fliser i størrelsen XXL, 120×240.

 

Marca Corona genanvender 100% af de råmaterialer og det spild, der opstår ved produktion af deres varer, samt vand og indpakning. Det gør de med henblik på at sikre en miljøvenlig produktion, og lave varer der promoverer bæredygtighed.

Produktionen, innovationen og design af deres produkter foregår udelukkende i Italien.

 

Oplev de spændende serier fra producenten:

Restyle

Prestige

Terra

StoneOne

Tone

Matrix

Chalk

Maiolica

Type

Bleecker

 

Du kan opleve mange andre serier fra Marca Corona i vores showroom i Næstved. Kom og gå på opdagelse i vores kæmpe udstilling og i vores brede udvalg af fliser og natursten.

Du kan også besøg Marca Coronas hjemmeside her.