Opnå det perfekte badeværelse

Badeværelsesmøbel

– Tre gode råd til valg af baderumsmøbel

Når du vælger interiør til dit badeværelse, skal du ikke vælge i blinde – der er flere ting, som spiller ind på, hvilket baderumsmøbel du skal gå efter, og vi giver dig her de bedste tips.

Skal du have nyt badeværelse, så ved du, der er mange beslutninger at tage i den proces både med hensyn til flisevalg, farver, størrelser og indretning – og du slipper ikke for at forholde dig til dit badeværelsesmøbel, for her er der også et par ting, du skal tænke over, hvad end det er til et nye badeværelse eller et gammelt der skal friskes op.

Vores butikschef, René Berendt, vejleder ofte kunder, der står overfor at skulle vælge badeværelsesmøbel, og hans bedste råd til dem, får du her:

1.
Er du i gang med at sætte dit badeværelse i stand og står du overfor at købe nyt interiør, skal du kigge på, hvor stort dit rum er. Du skal overveje hvor meget, du synes, dit baderumsmøbel skal fylde – det skal naturligvis kunne opfylde dit behov for opbevaring, men pas på med at vælge et meget stort møbel i et lille rum, da det nemt kan virke sammenpresset.

2.
Når du er klar over, hvor stort dit møbel må være, skal du kigge på, hvilket materialer og farver du ønsker – har du specifikke ønsker til håndværk, design og funktionalitet? Og hvordan stemmer de overens med resten af rummets indretning. De ting skal helst spille sammen.

3.
Til slut skal du naturligvis gøre op med dig selv, hvor meget dit baderumsmøbel må koste – alt efter hvilken prisklasse, du er i, kan vi her i flisecentret præsentere forskellige muligheder for dig baseret på dine ønsker.

Vi har et bredt udvalg af baderumsmøbler her flisecentret – se enkelte af dem her og bliv inspireret.