Arkitekter

I Næstved Flisecenter rådgiver vi arkitekter og arkitektfirmaer om at vælge de rigtige fliser og natursten til alle former for byggeri. Vores erfarne konsulenter er altid klar med sparring og løsningsforslag til ethvert projekt. Det er lige fra offentlige byggerier til virksomhedsdomiciler og hoteller, bilhuse, svømmehaller, restauranter og almennyttige boliger. Vi hjælper med at finde frem til de rigtige produkter og sikrer, at den tekniske dokumentation for alle materialer er tilgængelig. Samtidig kan vi levere færdige løsninger med natursten skåret på mål fra vores eget skæreri. Vi leverer naturligvis præsentationsmaterialer og flisetavler, så arkitekt i samarbejde med bygherre har et solidt grundlag at vælge fliser, klinker og natursten ud fra. Du kan se vores fliser til projekter, her.

Le Corbusier Cover

Den mageløse Le Corbusier serie fra Gigacer.

 

Tag fat i vores konsulenter

Vi kommer gerne på besøg på jeres tegnestue eller på byggepladsen. Jo tidligere I involverer os i jeres projekt, desto bedre rådgivning og sparring kan vi give og sikre løsninger, der får design, funktion og økonomi til at gå op i en højere enhed. Vores mål er helt klart: Det skal være enkelt og effektivt for arkitekter at samarbejde med Næstved Flisecenter.

Arkitekt konsulent Jesper Winther Jensen

Kontakt vores arkitekt konsulent Jesper Winther Jensen. Jesper har erfaring fra branchen gennem mange år og har stor viden inden for fliser og klinker. Jesper træffes på +45 21 17 61 62 eller på jwj@fliser.dk Skal du i kontakt med en anden konsulent? Så klik her. © Fliser.dk – arkitekter