Architect @ Work 2018

 

Kom og mød os på ARCHITECT@WORK
Skal du med på en af de mest prominente messer for arkitekter og designere?

Kig forbi Architect@work d. 16./17. Maj i Forum, København. Næstved Flisecenter deltager igen i år med en stand i samarbejde med Casalgrande Padana. Her kan du møde vores arkitektkonsulent, Jesper Winther Jensen.

Du finder os på stand nr. 109.

Smugkig på serien, her.

Klik på billedet herunder og tilmeld dig med koden ”16301”.

Architect at work - Næstved Flisecenter og Casalgrande Padana: Earth By pininfarina

 

Earth by Pininfarina

På messen præsenterer vi i samarbejde med Casalgrande, deres unikke koncepter målrettet mod arkitekter og designere. Hovedattraktionen er Casalgrandes mageløse serie ”Earth by Pininfarina”, som er opstået i et samarbejde mellem Casalgrande Padana og Pininfarina – designfirmaet bag flere legendariske bilmodeller.

Resultatet af samarbejdet er en elegant kombination af klassiske keramiske fliser og stringente inputs fra bilindustrien, som særligt ses i borter af krom, ægte læder og forskellige trætyper – fliserne er solide unikaer, som skiller sig ud i dette specielle samarbejde mellem to af de største spillere på flise- og bilmarkedet.

Tilmeld dig via billedet oven over og kig forbi stand 109 på messen og få en uforpligtende flise-snak. Vi glæder os til at se dig.

Architect@work er et unikt koncept hvor networking, messe og udstilling smelter sammen i en højere enhed. I 2015 deltog 1.343 professionelle/ fagpersoner på messen.

Du kan læse meget mere om Architect@work, her: architectatwork.dk