De store projekter fra start til slut

Fliser i udstillingen Autohuset Kronsbjerg.

De store projekter fra start til slut

 

Når vi leverer fliser til et projekt, er vi med hele vejen og følger fliserne fra vi første gang begynder at snakke om dem, til de ankommer, bliver sat op og i den efterfølgende proces, hvor vi tjekker, at alle er glade for resultatet.

Vi har stor erfaring med levering af fliser til større projekter, og vores arkitekt-konsulent, Jesper Winther Jensen, har netop afsluttet en opgave med fliser til en nybygget biludstilling hos Autohuset Kronsbjerg i Odense.

 

Vi sætter en ære i god service

Autohuset Kronsbjerg Fliser

Her er der leveret 1200 m2 fliser og Jesper Winther fortæller, at det er fast procedure her hos Næstved Flisecenter at følge sådan en sag meget tæt – det er vigtigt for kunden, men det er også vigtigt for flisecentret at sikre sig tilfredse og glade kunder.

– Vi tilbyder fuld service fra start til slut. Det vil sige, at vi tilbyder vores hjælp i de indledende faser, hvor vi fremviser prøver, laver opmåling og giver general information. Derefter sørger vi for bestilling og levering efter kundens ønske. Vi står klar med hjælp og sparring, hvis dette er påkrævet under byggeprocessen, siger Jesper Winther Jensen og fortsætter:

Efterfølgende følger vi op på, om kunden er tilfreds med det færdige resultat. Her sker det, at vi er sparringspartner eller rådgiver på spørgsmål om rengøring af gulvene, hvis dette ikke er udført korrekt. Der medsendes dog altid, fra vore side, en drifts- og vedligeholdelses vejledning på de leverede fliser.

 

Mange års erfaring med bilhuse

Autohuset Kronsbjerg Fliser

Når det kommer til at arbejde med planlægning af fliser til autohuse, har Næstved Flisecenter over årene opbygget utrolig meget erfaring – derfor er vi også opmærksomme på selv de mindste ting i sådan en proces:

– Vi har efterhånden et stort kendskab til denne branche, og vi ved hvad der er vigtigt for forhandlerne i forhold til pris, tid og service. Disse parametre arbejder vi benhårdt på at opfylde til fulde ved hvert enkelt projekt, fortæller Jesper Winther Jensen.

Han fortæller, at vi blandt andet har haft succesfulde samarbejder med Peugeot, Seat, Nissan, Skoda, BMW, Citroën, Toyota og VW.

Vi har et tæt samarbejde med de fleste bilmærkers hovedkontor i Danmark, og derfor er vi altid up to date med, hvordan deres akutelle koncepter er og skal udformes.

 

 

Tager udgangspunkt i den konkrete sag

Opstarten på et projekt er altid forskelligt – i vores projekt med Autohuset Kronsbjerg tog arkitekten bag kontakt til vores arkitekt-konsulent, og sammen fandt de ud af, hvordan opgaven bedst kunne løses.

I det konkrete tilfælde var det ikke muligt for entreprenøren at opbevare fliserne på byggepladsen, så vi fik arrangeret, at fliserne blev leveret over fire gange, hvor kunden kunne bestille levering med en dags varsel. Den samlede mængde fliser blev afhentet i Italien hvorefter vores speditør, Lauritzen, opbevarede dem på deres lager i DK.

Og sådan forsøger vi altid at i mødekomme vores kundes behov og ønsker – derfor er den tætte kontakt og de gode snakke vigtige for os her i flisecentret, når det drejer sig om såvel små og store projekter.

Fakta:

  • Byggeriet er netop afsluttet i maj 2018 og der er brugt 1200 m2 fliser.
  • Vi har leveret fliserne Sanctuary 30×60 centimeter, Liquorice 30×60 centimeter og Pyris 30×60 centimeter til Nissan og Seat Sand 60×60 centimeter samt Seat Mørk 60×60 centimeter til Seat.

Jesper Winther Jensen
Er du interesseret i en snak med vores arkitekt-konsulent Jesper Winther Jensen, kan du ringe til ham på telefon 21 17 61 62 eller mail jwj@fliser.dk.