Fliser med råt look er in

Acustico flise 1

 

Næstved Flisecenter mærker stor efterspørgsel på fliser med råt look i nordiske farver.

Fliser i boligindretningen vinder i stigende grad indpas i disse år. Især fliser som matcher tidens trend med vægt på et råt og funktionelt look.

Acustico er en strømlinet fliseserie, der passer til både offentlige bygninger og boliger af enhver slags. Der er tale om en flise som er praktisk, robust og stilren. Den kan typisk anvendes, hvor der er mange gående, fx på stationer, i lufthavne, indkøbscentre og undervisningsinstitutioner.

 

Foto 2 - Acustico4   Acustico3

 

– Både arkitekter og boligejere har fået øje på Acustico-flisen, som er én af vores mest populære fliser, fordi den matcher stort set alle miljøer, lige fra det rå beton-look til rum, der skal udtrykke en varm, sydlandsk atmosfære. Samtidig er Acustico oplagt at anvende både indendørs og udendørs,  siger indehaver af Næstved Flisecenter, Jens Jensen.

Næstved Flisecenter er eneforhandler af Acustico-flisen i Danmark. Virksomheden har netop leveret Acustico til et skolebyggeri, hvor man ønskede en praktisk og stilren fliseløsning.

Flisecentret har desuden leveret Acustico-fliser til et projektbyggeri med 16 huse. Acustico fås i fem farver – hvid, sand, cotto, brun og grå – og i otte størrelser fra 15X30 cm og op til 60X120 cm. Den kan desuden fås i mosaik og som trappeforkant.

Jens Jensen tilføjer, at det er oplagt at lægge et flisegulv, når man har behov for en robust konstruktion eller ønsker en løsning, hvor rengøring kan klares nemt og effektivt.