Historien om os

Næstved Flisecenter blev etableret af Verner Moesgaard Jensen i 1975 i Slagelse. Han overtog Slagelse Flisecenter fra firmaet Tech-Merc. Senere overtog Verner i 1978 også flisedelen fra det daværende Tech-Mech-firma i Næstved og etablerede Næstved Flisecenter.

Holsted Erhvervsområde 8

Den første udgave af Næstved Flisecenter havde til huse i Holsted Erhvervsområde 8. Her den spæde start på Flisecentret i Holsted Erhvervsomåde:

Holsted 1  Holsted 3  Holsted 4

(Til venstre) Butikken og udstillingslokalet. (De næste to foto) Allerede i 1978 etablerede Næstved Flisecenter eget skæreri som det første og fortsat eneste flisecenter i Danmark.

Holsted 7  Holsted 8  Holsted 9

(Til venstre) Verner får sig en flisesnak på kontoret ca. 1978-79. (De næste to foto) Flisecentrets lager var i 1978 indrettet uden lagerreoler. Det betød, at der hver dag blev flyttet rundt på rigtig mange paller. Senere kom der reoler i stort antal til.’

Marinebuen 3

Næstved Flisecenter flyttede den 1. oktober 1989 til den nuværende adresse på Marinebuen 3:

Marinebuen 5  Marinebuen 2  Marinebuen 10

(Til venstre) Set udefra ligner Flisecentret sig selv, men med årene er der sket betydelige udvidelser på arealet. (I midten) Verner Jensen i dialog med en kunde på fem års jubilæumsdagen for indflytningen på Marienbuen den 1. oktober 1994. (Til højre og herunder) Fem års jubilæet for indflytningen på Marinebuen blev fejret sammen med kunder og leverandører.

Marinebuen 11  Marinebuen 12  Marinebuen 13

Familien Jensen

En kendt familie i Næstved – her omkring 1999 i en reklame for den daværende diskontobank. Fra venstre: Edith, Martin, Verner, Jens og Liselotte

Gennem årene er Flisecentret løbende blevet udvidet med flere haller:

Marinebuen 6 I 2006 opførte man en skærehal, som blev bygget samtidigt med, at skæreriets medarbejdere skar og leverede naturstensplader til kunderne. Et byggeri stopper ikke Flisecentrets leverancer. Kunderne er altid i højsædet og får naturligvis leveret de aftalte ordrer uanset byggeri og udvidelser.