Om os

Grundlaget for Næstved Flisecenter blev etableret af Verner Moesgaard Jensen i 1975 i Slagelse. Verner var landbrugsuddannet og havde solgt landbrugsmaskiner. Han overtog Slagelse Flisecenter fra firmaet Tech-Merc. Det førte til, at Verner i 1978 også overtog flisedelen fra det daværende Tech-Mech-firma i Næstved og etablerede Næstved Flisecenter. Slagelse Flisecenter blev solgt i starten af 1990’erne og forsatte under eget navn. Verners søn, Jens, var med i virksomheden fra begyndelsen og varetog forskellige opgaver i organisationen.

Jens Jensen trådte for alvor ind i firmaets ledelse i 1995 og fik andel i firmaet, som han overtog den fulde ledelse af i 2000.
Familien er fortsat aktive i Næstved Flisecenter. Både Jens Jensens kone og søn arbejder i dag i virksomheden. I dag har Næstved Flisecenter 20 medarbejdere, som altid er klar med en kop kaffe og rådgivning. Og det er uanset, om du har brug for én flise til reparation eller skal bruge 10.000 kvm. fliser til et stormagasin eller til renovering af en boligkarré.

Det er næppe en overdrivelse at sige, at Næstved Flisecenter har Danmarks største udvalg af fliser, klinker og natursten. Næstved Flisecenter har kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Grønland. Firmaet leverer fliser, klinker og natursten til større og mindre byggerier. Kunderne er arkitekter, entreprenører, bygherrer og håndværkere. Både private og professionelle kunder er altid velkomne i vores butik. Vi er altid klar med råd og vejledning.