Casalgrande Padana

Casalgrande Padana Logo

Casalgrande Padana er en italiensk fliseproducent, der blev grundlagt i 1961 i byen Casalgrande, Italien. Vi har her i Næstved Flisecenter forhandlet Casalgrande Padana’s produkter siden 1989, og vi har derfor et godt og tæt samarbejde med fabrikken, som vi ofte besøger i Italien for at følge flisernes tilblivelse. Derfor finder du også det største udvalg af produkter fra Casalgrande Padana i Danmark her hos os.

Hvem er Casalgrande Padana?

Casalgrande Padana er en af Italiens og verdenens største producenter indenfor fliser, og over 80% af deres produktion består i dag af u-glaserede stentøjsfliser.

Casalgrande Padana’s store produktion af fliser gør, at de skal bruge meget plads, og de har derfor sammenlagt 6 forskellige fabrikker, som alle ligger i Reggio Emilia regionen på omkring 700.000 m2 i samlet areal, hvor der produceres i omegnen af 24.000.000 m2 stentøjs fliser om året.

De er et innovativt firma, der altid er en af de første med de seneste tendenser, og det kan de være, fordi de samarbejder med forskellige anerkendte arkitekter og designere. De har ligeledes udviklet koncepter så som Bios, der dækker over selv-rensende fliser samt anti-bakterielle fliser.

 

Deres produktion, design og research foregår stadig den dag i dag 100% på Italiensk jord, i og omkring byen Casalgrande, og derfor hersker der en stor respekt for deres historie, navn og logo. Logoet kendetegner byen Casalgrande.

 

Oplev de spændende serier fra Casalgrande Padana:

Cemento

Marte

Steeltech

Metalwood

Tavolato serien

Newood serien

Earth By Pininfarina

Country Wood Serien

 

I vores showroom i Næstved har vi mange andre serier, besøg os i Næstved og se de mange muligheder.

Du kan også gå på opdagelse på fabrikkens hjemmeside her.