Gambini

Gambini

Gambini-gruppen er en sammensmeltning af 6 brands, der alle sammen ligger under brandet Gambini. Vi har hos Næstved Flisecenter igennem mange år forhandlet fliser fra Epocha Ceramica, som sidenhen er gået ind under navnet Gamibini Group.

Gambini gruppen blev etableret i 1978 og er en familie eget virksomhed, som vi stadig i dag har her et tæt samarbejde med, og fabrikken producerer altid fliser, hvor elegance, tradition og innovation er i højsæde.

I 2015 blev gruppens image relanceret med den hensigt at have fokus på nyskabende produkter, der stadig understøtter de traditionelle værdier, firmaet er kendt for.

Gambinis slogan er ”Tile on time”, der gengiver den moderne og samtidsmæssige bevidsthed, som brandet udståler, samt den service brandet yder overfor sine samarbejdspartnere og kunder.

 

Gambini gruppen producerer over 10.000.000 m2 fliser om året på tværs af de forskellige brands, fordelt på to fabrikker i Frankrig og to i hjemlandet Italien.

I gruppen et der fokus på en miljøvenlig produktion, hvor produkterne er lavet med råvarer, der er nøje udvalgt fra nærmiljøet nær fabrikkerne. Der sker ud fra tanken om en miljøvenlig produktion, hvor råvarerne ikke er farlige for hverken dyr, miljø eller mennesker.

Oplev Gambini gruppens spændende serier:

Hemisphere

Unika

Organic Rug

Organic Resin

Endymion

Metropolis

Design Positive

Link

 

Du kan også opleve en masse andre spændende serier fra Gambini gruppen i vores Showroom i Næstved. Besøg os i Næstved og lån en prøve med hjem.

Du kan besøge deres hjemmeside, her.