Gigacer

Gigacer

Gigacer er en af de nyeste fabrikker, som vi samarbejder med, og de har valgt os som eneste leverandør i Danmark. Vi har haft samarbejdet med fabrikken siden 2017. Gigacer er en forholdsvis ny fabrik, der er født i Faenza – et af de kerneområder i Italien, hvor fliseindustrien har sin oprindelse.

Gigacer er omkring 10 år gammel og er en fabrik, der har udmærket sig ved at producere storformats fliser fra dag ét af, og fabrikken har dermed været med til at påvirke branchens interesse for storformat fliser. De har i samtlige af sine fliseserier, fliser lavet i størrelsen 120×120 som standard.

Som noget unikt producerer Gigacer fliser i tykkelsen 4,8mm i størrelser helt op til 120×120 og 6 mm i 120 x 250cm. Produktionsmetoden på de 4,8mm tykke fliser er en af de mere energibesparende produktionsmetoder både i forhold til transport og ved brænding.

Alle Gigacers serier kan blandes på kryds og tværs, da de alle bliver kalibreret efter samme kaliber. Det giver derfor arkitekten eller designeren stor frihed til at lave unikke sammensætninger til projekterne.

 

Gigacers produktion foregår udelukkende i Faenza og har fokus på at promovere fleksibilitet, høj kvalitet samt sikkerhed for de folk, der arbejder med produkterne.

Gigacer har ene ret på at producere og distribuere fliser lavet efter Le Corbusiers farveskala. Serien Les Coulores er altså en verdens eksklusiv.

 

Du kan opleve Gigacers spændende serier her:

Concrete

Argilla

Light

Krea

Le Corbusier

 

Du kan også opleve Gigacers fantastiske serier i vores udstilling i Næstved. Besøg vores showroom og lad dig inspirere.

Du kan også besøge deres hjemmeside, her.