Pavigres

Pavigres er en spændende Portugisisk producent af fliser og klinker, som blev grundlagt i 1978. Pavigrés Grupo består i dag af 3 firmaer Pavigres, Grespor og Cerev, som smeltede sammen til Pavigrés Grupo i 2004.

Der er 600 ansatte i virksomheden, som er familiedrevet og den ledes i dag af anden generation. Her bestræber de sig meget på at forudse de udfordringer, som flisemarkedet kæmper med i det 21. Århundrede. Pavigres ønsker at være på forkant med de teknologiske og miljømæssige udfordringer, og det afsætter man de nødvendige ressourcer til.

Pavigres gruppen – Portugisiske fliser

Pavigres eksporterer i øjeblikket omkring 94% af produktionen, og de fastholder hele tiden den kultur og de tanker, der i sin tid dannede ramme om grundlaget til fabrikken, i deres nye produktioner.

Pavigrés gruppen følger et stærkt værdisæt, der afspejler sig i deres produkter, drivkraft, visionære, hårdt arbejde, service og kvalitet.

Hos Pavigrés investeres der stort i den seneste teknologi, og derfor har de i dag en fabrik, der kan producere 8.000.000 m2 om året.

 

Oplev de spændende serier fra Pavigrés:

Alfa

Globe

Du kan også opleve flere interessante serier fra Pavigres i vores showroom i Næstved.
Besøg os og gå på opdagelse i en verden i fliser og sten.