Schlüter systems

Schlüter

Schlüter System er en virksomhed, der producerer skinnesystemer til kantprofiler m.m. Virksomheden blev grundlagt i 1966 af Werner Schlüter i Saerbeck i Münsterland. Senere i 1968 flyttede de til Iserlohn.

I 1975 fik Werner idéen til at lave profiler af andre materialer, end den keramik man brugte dengang. Oliekrisen gjorde, at fabrikkerne nu kun brændte fliserne én gang, og det gjorde det vanskeligt at producere keramiske hjørneprofiler med runding, så de begyndte i stedet at producere i (hvilket materiale?).

Produktionen startede i 1975 og er siden blevet en verdensomspændende succes, og i 1979 åbnede den første egentlige fabrik med et areal på 750m2.

I 1990 så Schlüter-Systems, som vi kender firmaet i dag, dagens lys og med et nyt produktionsareal på 6.500m2 blev produktionen forbedret.

Sidenhen er produktsortimentet blevet udvidet og med en fremsynet ånd har virksomheden udviklet en masse problemknusere og biprodukter for flisebranchen, herunder gulvvarme systemer og LED belysning med mere.

 

Du kan se et udvalg af Schlüters profiler og sortiment her:

Kant- og hjørneprofiler

 

Besøg os i Næstved og se de mange profiler vi har på lager samt få vejledning til at vælge de rigtige profiler til dit projekt.