Sicis

Sicis

Sicis er i sandhed en unik fabrik der producerer eksklusive mosaikker. Den er grundlagt i 1987 af en producent, som ønskede at skabe noget helt unikt ud af mosaik. Og det har han i den grad haft succes med. I de første år af fabrikkens levetid holdt de til i et studie på et nedlagt husmandssted i Cannuzzo Cervia. Siden da har virksomheden vokset sig stor og i dag har fabrikken hovedsæde på Via Canala i Ravenna.
Gennem tiden har fabrikken arbejdet med mange typer af materialer til produktion af mosaik og særligt glas og marmor er meget anvendt.

Fabrikken laver den dag i dag ikke blot almindelige mosaikker men også Micro mosaikker til smykker, ure og mange andre livsstilrelaterede produktioner.

Sicis’ produktion foregår udelukkende i Italien, og produktionen er mere en form for udvikling af kunst end det er en standard produktion. Hos Sicis laver specialuddannede ansatte det meste i hånden, og på fabrikken i Ravenna laves der store mosaik kunstværker, hvor alt laves nænsomt i hånden. Her er ingen maskiner til det hårde arbejde, det udfører de ansatte selv, og på de store kunstværker laver de omkring ½ m2 pr. person om dagen, så det er et langsommeligt og omkostningsrigt arbejde.

 

Sicis skiller sig ud fra mange andre mosaik leverandører ved at fastholde det gode håndværk og de gamle traditioner, som fabrikken er kendt for, og de fastholder samtidig produktionen i Italien.

 

Vi forhandler Sicis i vores showroom i Næstved. Du kan opleve nogle af serierne ved et klik på navnet herunder:

Iridium

Neoglass

i’pix

Natural Sicis

Vetrite

Besøg vores showroom i Næstved og lad dig fortrylle af de smukke mosaikker, du kan se flere fliseserier her.