Ströher

Ströher

Ströher er en tysk producent af både keramiske fliser samt klinker.

Vi har samarbejdet med producenten igennem mange år og har et godt samarbejde med fabrikken. Fabrikken har en historie, der strækker sig mange år tilbage i tiden med gode traditioner. Den ligger ved den lille tyske by Dillenburg.

Noget af det særlige ved klinkerne fra Ströher er, at de har udviklet en type af glasering til deres produkter, der gør, at de i sig selv ikke behøver hverken syrer eller baser til rengøring, fordi deres klinker er frost og smuds afvisende. Denne effekt opnås under produktionen, hvor klinkerne bliver brændt under høje temperaturer. Målsætningen hos fabrikken er klar, man ønsker at fremstille produkter, der er både frostsikre og skridsikre og hvor vedligeholdelsen er minimal – altså et kvalitetsrpodukt.

 

Hos Ströher er man meget ambitiøs og ønsker en bæredygtig produktion. Derfor bliver 99% af det spild, der genereres ved Ströhers produktion, genanvendt i efterfølgende produktioner.

 

Oplev spændende serier fra Ströher her:

Terra

 

Du kan opleve flere spændende serier i vores showroom i Næstved. Her kan du også låne en prøve med hjem. Besøg os og bliv inspireret.