Bliv klar til at bruge epoxy hos Næstved Flisecenter

Epoxyfugning epoxykursus

Epoxy kursus 2 gange om året

Kurset afholdes over to dage, cirka to gange årligt. Vi underviser her i huset i eget undervisningslokale og der bliver også tid i værkstedet. Afgifter til kurset afholder vi. På hvert hold er der 16-20 deltagere – efter kurset er du klar til at arbejde med produktet, fortæller vores butikschef René Berendt:

“Når du går ud herfra efter et gennemført epoxy kursus, kan du tage direkte ud og udføre opgaver med epoxy. Du får det påkrævede certifikat, der gør, at du må arbejde med produktet som professionel. Epoxy er et alsidigt produkt, der bliver mere og mere populært at arbejde med og netop derfor er det en god investering at få certifikatet, så du kan opfylde dine kunders ønsker og største drømme.”

På kurset vil du lære at arbejde med Epoxy og isocyanater på en sundheds- og sikkerhedsmæssig fuldt forsvarlig måde – både i forhold til dig selv og dine omgivelser (ifølge §5 i AT-bekendtgørelsen nr. 292 af 26. april 2001)

Hvad koster det at deltage?

Det er ganske gratis, vi afholder udgifterne til kurset, hvor forplejning indgår. Der er mødepligt begge dage.

Tid for næste epoxy kursus?

Vi afholder næste epoxy-kursus d. 16. og 17. januar 2019 på Marinebuen 3, 4700 Næstved. Der er ikke flere ledige pladser i januar. Info om næste vil følge her på siden – vil du skrives op til næste kursus? Så send en mail til René Berendt på rb@fliser.dk eller ring +45 2269 1317

René Berendt