Rådgivning af entreprenører, håndværkere og arkitekter

Skal du bruge fliser, klinker eller natursten til et projekt du arbejder på? Så er du kommet til det rette sted, tøv ikke med at kontakte vores projektafdeling, vores projektafdeling består af vores fire udekørende konsulenter, Max, Jesper, Thomas og Ronni, som har mange års erfaring i branchen.
De kører over hele landet, og kommer gerne på besøg ude på byggepladsen eller på tegnestuen. Vores konsulenter bistår dig gennem hele projektet, fra start til slut, og efter projektet er afsluttet.
Vores kunder tæller både bygherre, håndværkere, entreprenører samt arkitekter. Vores konsulenter rådgiver med alt indenfor valg af fliser, opsætning, fugemasse samt efterfølgende rengøring og vedligeholdelse af det færdige resultat.
Vi forhandler fliser, klinker og natursten fra førende leverandører i Italien, Portugal, Spanien og Tyskland. Har du en bestemt flise du skal bruge til et projekt? Så kontakt vores projektafdeling, de kan helt sikkert hjælpe dig videre i din søgning. Vi bistår dig så du kommer godt i mål. Kontakt vores projektafdeling herunder.
Ronni Nielsen