Skifersålbænke af høj kvalitet

Hos os kører du aldrig forgæves, når det drejer sig om skifer sålbænke til dit projekt. I vores eget skæreri i Næstved tilpasser vi dagligt natursten på mål for vores kunder til både store eller små projekter.

Vi har i vores standard-sortiment over 50 forskellige typer natursten i rå plader, og vi har ligeledes et fast standard-sortiment af både vinduesplader i Marona Bianca og Skifer sålbænke i 12 mm tykkelse.

Vores sålbænke kommer fra Portugal, hvor de brydes dybt nede i jorden. Sålbænkene kommer alle sammen som standard med sleben overflade.

Sålbænke i mange størrelser:

Sålbænkene er i den karakteristiske mørkegrå farve og kan indeholde spor af pyrit (svovlkis), som er en almindelig forekomst i skifer (jævnfør venligst vores tolerancer for natursten for mere info).

Vores sortiment omfatter længder fra 121 cm til 220 cm og bredder fra 13 cm til 30 cm. Du kan i skemaet herunder se, hvilke længder og bredder vores standard sortiment omfatter.

Kontakt os og få en pris på de sålbænke, du skal bruge til dit projekt. Vi leverer over hele Danmark.

Vi har ligeledes nogle få længder i 15 mm tykkelse, disse er ligesom dem med i 12 mm tykkelse med sleben/savet overflade og kommer fra Portugal.

I disse standard sålbænke kan vi lave både vandriller, skråriller, mørtelriller med videre.

  Skæreri sålbænke

 

Råplade sortiment til større sålbænke:

I vores råplade-sortiment, som du kan se et udvalg af her, har vi ligeledes som standard 15 mm portoskifer med sleben overflade.

Disse kan skæres til på mål, så de matcher de mål, du skal bruge.

Maksimum længde ligger omkring 250 cm, forhør med indeværende plader.

I vores skæreri forarbejder vi sålbænke, og vi kan lave stort set alt. Om det er vandriller, skråriller, afkortninger eller andet, så kan vores skæreri klare opgaven.

Har du en forespørgsel?

Så tøv ikke med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt.